”Elämäntaidon valmennus auttoi minua ratkomaan sellaisia elämäni solmukohtia, joihin en omin neuvoin  ollut löytänyt ratkaisuja. Valmennuksen avulla sain ajatuksiini selkeyttä ja uutta näkökulmaa. Se auttoi suuntaamaan ajatukseni uudella tavalla ja irtautumaan aiemmasta, samaa rataa kulkeneesta, jumittuneesta ajatusmallistani.Valmentajan kannustuksen ja tuen sekä oikeiden kysymysten avulla heräsin oivaltamaan ja näkemään uusia mahdollisuuksia elämässäni. Kykenin suunnittelemaan ja asettamaan tavoitteita elämälleni ja opin luottamaan siihen, että omien kykyjeni ja vahvuuksieni avulla saavutan tavoitteeni askel kerrallaan.” -Eeva-Liisa 63 v

Millaisen elämän sinä haluaisit itsellesi? Mitä haluaisit saavuttaa, mitä tavoitteita itsellesi asettaa? Oletko elämässäsi tienhaarassa, etkä tiedä, mihin suuntaan haluaisit jatkaa? Haluatko kokeneen valmentajan ja psykologin elämäntaidon valmentajaksesi?

Elämäntaidon valmennus on prosessi Elämäntaidon valmennus tähtää omien toiveittesi ja tavoitteidesi selkeyttämiseen ja niiden suunnitelmalliseen toteuttamiseen. Se tukee sinua elämäsi ja työsi muutostilanteissa. Valmennus ei ole neuvomista eikä opettamista. Se on kysymysten kautta ajatustesi suuntaamista kohti uusia oivalluksia ja ratkaisuja.

vuoret

Valmennuksen kesto riippuu esille tuoduista aiheista ja tavoitteista. Ensimmäisellä tapaamisella arvioidaan valmennuksen sopivuus ja hyödyllisyys suhteessa asetettuihin tavoitteisiin sekä tarvittavien valmennuskertojen määrä. Valmennusprosessin aikaansaamiseksi suosittelen vähintään kolmea tunnin pituista tapaamiskertaa. Tutustumiskäynnin hinta on 50 euroa. Kolmen tapaamisen prosessi 270 euroa sisältäen tarvittavan materiaalin ja puhelin- ja sähköpostikontaktit tapaamisten välissä.